Dembowskiego 60A,
Wieliczka
Rezerwuj online
Przyjazd
Wyjazd
Sprawdź termin

Wigilia Firmowa

Tradycją już stały się firmowe spotkania świąteczno - noworoczne.

To doskonały moment aby podziękować Pracownikom i Kontrahentom za współpracę, dokonać podsumowania, aby z optymizmem wspólnie wkroczyć w Nowy Rok.

Jesteśmy pewni, że Wigilia spędzona w naszym Hotelu Garden Park w Wieliczce spełni Państwa oczekiwania i zostanie zapamiętana na długo przez wszystkich uczestników przyjęcia.

Kliknij tutaj i zobacz menu!

Zadbamy o każdy, nawet najdrobniejszy szczegół, dzięki czemu planowane wydarzenie będzie z pewnością sukcesem. Łączymy tradycję z dobrym smakiem !

Menu świąteczne

Menu I
Zupa

Świąteczna zupa grzybowa z łazankami

Danie Główne

Karp w złocistej panierce z maślanymi ziemniakami i kapustą z grochem

Deser

Makowiec z bakaliami

Napoje

Sok lub woda
250 ml/ 200 ml
Kawa lub herbata
69,00 zł / osoba

Menu II
Przystawka

Tatar z makreli z tostem Królowej Wiktorii i młodym szpinakiem

Danie Główne

Schab duszony w podgrzybkach z opiekanymi ziemniakami i brokułami

Deser

Sernik z bakaliami i sosem z owoców leśnych

Napoje

Sok lub woda
250 ml/ 200 ml
Kawa lub herbata
79,00 zł / osoba

Menu III
Zupa

Zupa chrzanowa z grillowanym bekonem

Danie Główne

Łosoś pieczony w czerwonym pesto serwowany z ziołowym risotto i warzywami

Deser

Ciastko daktylowe z sosem karmelowym, bitą śmietaną i puree z pigwy

Napoje

Sok lub woda
250 ml/ 200 ml
Kawa lub herbata
89,00 zł/os

Menu IV
Przystawka

Pasztet z królika z konfiturą morelową i bukietem kolorowych sałat

Zupa

Krem z buraka z łososiową różą

Danie Główne

Smażony sandacz w ziołowej kruszonce z kalafiorowo-parmezanowym puree i ziemniakami po francusku

Deser

Tarta czekoladowa z wiśniami moczonymi w brandy z gałką lodów waniliowych

Napoje

Sok lub woda
250 ml/ 200 ml
Kawa lub herbata
115,00 zł/os

Menu świąteczne bufetowe

ZESTAW I

BUFET CIEPŁY

Barszcz czerwony z uszkami

Karp smażony na trzy sposoby – panierowany, saute, w migdałach
Pieczeń z karczku marynowana w miodzie i musztardzie

Pierogi z kapustą i grzybami
Ziemniaki maślane
Kapusta z grochem
Kapusta czerwona z boczkiem na ciepło

BUFET SŁODKI

Świąteczny sernik
Makowiec z bakaliami
Owoce filetowane
79,00 zł/os

ZESTAW II
BUFET CIEPŁY

Świąteczna zupa grzybowa z łazankami
Pieczony filet z dorsza
Schab duszony w sosie z suszonych śliwek
Pierogi z kapustą i grzybami
Ziemniaki puree
Ziemniaki opiekane
Bukiet warzyw gotowanych
Kapusta z grzybami

BUFET SŁODKI

Świąteczny sernik
Makowiec z bakaliami
Tradycyjny piernik
Kutia, Owoce
85,00 zł/os

Dodatkowo

Napoje do zestawów serwowanych na bufetach:

- sok 250ml, woda mineralna 200ml, kawa/ herbata - w cenie 10zł / os.

Bufet zimny

Tatar z wędzonego łososia
Patera swojskich wędlin
Patera serów europejskich z orzechami
Śledź w śmietanie z cebulką
Tymbaliki rybne z łososia
Sałatka Jarzynowa
Sałatka Nicejska
Pasztet Świąteczny
Pieczywo mieszane
69,00 zł/os

Do wszystkich zestawów polecamy ofertę napoi w następujących cenach:

Lampka wina 150ml – od 12,00 zł/os

Butelka wina 750ml – od 35,00 zł

Grzane wino 200 ml – 9,00 zł

Kawa – 5,00 zł

Herbata – 5,00 zł

Woda 1litr – 10,00 zł

Sok 1litr – 10,00 zł

 

 

Dominika Tekieli-Zych              

GENERAL MANAGER             

 +48 694 135 035          
dtz@lhg.com.pl            

 
Powrót

Sprawdź nasze obiekty

8 komfortowych obiektów Laris Hotels Group

Zobacz obiekty
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij